Σούλης Ιωάννης

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

D3-Gkelin: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, online, μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά D3-Gkelin


Ο Ιωάννης Σούλης είναι ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, που εργάζεται στη νήσο Ζάκυνθο.

Ασκεί την ωτορινολαρυγγολογία σε παιδιά, ενήλικες και υυπερήλικα άτομα.

Έχει εξειδικευτεί στη θεραπευτική χρησιμοποίηση των υπερήχων στις παθολογικές καταστάσεις της μύτης, όπως η σκολίωση του ρινικού διαφράγματος, ή χρονία μη αλλεργική ρινίτιδα, η υπερτροφία των ρινικών κογχών. Επίσης αντιμετωπίζεις τη χρονία αμυγδαλίτιδα με υπερήχους, αποφεύγοντας την αμυγδαλεκτομή.

Η παραπάνω τεχνική του έχει προσελκύσει ασθενείς από όλη την Ελλάδα , αλλά και από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες στο ιατρείο του στη Ζάκυνθο.

Ο Ιωάννης Σούλης είναι εκπαιδευμένος στην ΩΡΛ Αλλεργία και διαγιγνώσκει την αλλεργική ρινίτιδα και τις λοιπές αλλεργοπάθειες με δερματικές δοκιμασίες, ενώ θεραπεύει ριζικά την αλλεργική ρινίτιδα με υπογλώσσια ανοσοθεραπεία.
Είναι εμπειρογνώμων και πιστοποιητής επάρκειας της όσφρησης, γεύσης και ακοής.

Ο ίδιος ο Ιωάννης Σούλης είναι εξαιρετικός λυρικός τενόρος, αλλά και πρωτοψάλτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο. Με αυτή του την ιδιότητα έχει εντρυφήσει στη φωνιατρική και είναι ειδικός σύμβουλος ατόμων με που χρησιμοποιούν επαγγελματικά τη φωνή τους.

Είναι βαθύς γνώστης της Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρικής Διατροφολογίας, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και της Συμπληρωματικής Ιατρικής.
Γιαυτό έχει εντοπίσει την πανδημία έλλειψης βιταμίνης D στη Ζάκυνθο.
Θεωρείται ένας από τους Έλληνες γιατρούς που γνωρίζει τη σχέση της έλλειψης της βιταμίνης D και των νοσολογικών καταστάσεων που τη συνοδεύουν.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, ΕλληνικήςΡινολογικής Εταιρείας και της Εταιρείας μελέτης και έρευνας των παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων.

Διεύθυνση Ιατρείου: Φωσκόλου 56, Ζάκυνθος 29100, τηλ. 2695045054, 69443671222Από το 2003 ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης μελετά, ερευνά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευεργετική δράση της βιταμίνης D στον ανθρώπινο οργανισμό, έχοντας συνειδητοποιήσει την πανδημία έλλειψης βιταμίνης D στον Ελληνικό πληθυσμό. O Δρ Γκέλης με την αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα του, www.d3gkelin.gr, ακούραστα και ακατάπαυστα εκπαιδεύει το κοινό για τη σημασία της βιταμίνης D στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, που οφείλονται σε έλλειψη ή ανεπάρκεια της βιταμίνης D.


 

Σημείωση: Το παρόν επιστημονικό άρθρο γράφτηκε για λόγους ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελεί  μέσο διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελεί ιατρική συμβουλή για ασθενείς, από τον συγγραφέα ή τους συγγραφείς του άρθρου.

Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση.
Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά μπορεί να χορηγούνται συμπληρωματικά, χωρίς να παραιτούνται οι ασθενείς από  τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, που γίνονται, όταν χρειάζονται, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη. Οι παρατιθέμενες διαφημίσεις εξυπηρετούν της δαπάνες συντήρησης της παρούσας ιστοσελίδας 

 

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας. Τελευταία άρθρα
Δείτε όλα τα άρθρα »