Γκόλας Ευάγγελος
Ο Ευάγγελος Γκόλας είναι Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος με έδρα τα Ιωάννινα.
Πάγκαλος Άρης
Ο Άρης Πάγκαλος είναι Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης
Μπατζακάκης Δημήτριος
Ο Δημήτριος Μπατζακάκης είναι ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος και  εργάζεται  στο Καρπενήσι της Ευρυτανίας.
Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος (Δρ)
Ο Δρ Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος είναι ιατρός, ωτορινολαρυγγολόγος, οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (MD, ORL, DDS, PhD) και Διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας
Διαμαντόπουλος Βασίλειος
Ιατρός Δημόσιας υγείας με έδρα την Τρίπολη, Αρκαδίας, Οδοντίατρος,  Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιατρών Δημοσίας Υγείας. 
Σούλης Ιωάννης
Ο Ιωάννης Σούλης είναι ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, που εργάζεται στη νήσο Ζάκυνθο.
Σπαντιδέας Αναστάσιος (Δρ)
Ο Αναστάσιος Σπαντιδέας είναι ιατρός, Παθολόγος, Κλινικός Φαρμακολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που εργάζεται στην άνω Γλυφάδα, Αττικής. 
Λυτρίδης Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Λυτρίδης είναι ιατρός, ωτορινολαρυγγολόγος, που εργάζεται στη Λειβαδιά.
Παπαδάκης Εμμανουήλ
Ο Εμμανουήλ Παπαδάκης είναι Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος και εργάζεται στη Σητεία, του νομού Λασιθίου, Κρήτης.
Χελιδόνης Εμμανουήλ
Ο Εμμανουήλ Χελιδόνης εργάζεται ως ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος στο Ηράκλειο, Κρήτης και είναι  Ομότιμος Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας.
Ζαχαριάδης Βασίλειος
Ο Βασίλειος Ζαχαριάδης είναι ιατρός, παθολόγος, εξειδικευμένος στην Υπερβαρική Ιατρική.
Καραβασίλη Αλεξάνδρα
Η Αλεξάνδρα Καραβασίλη, (MD, MSc) είναι ειδική Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Επιστημονική Διευθύντρια του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας ‘’ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ’’ στην Καλαμάτα Μεσσηνίας,
Μπαλτόπουλος Γεώργιος
Ο Γεώργιος Μπαλτόπουλος (MD, PhD) είναι καθηγητής Εντατικολογίας του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στον Χειρουργικό-Νοσηλευτικό Τομέα και Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ''ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ''.
Μπαλτόπουλος Παναγιώτης
Ο Μπαλτόπουλος Παναγιώτης είναι διευθυντής της  Α’ Ορθοπεδικής  Κλινικής  του Νοσοκομείου ΚΑΤ,  Αναπληρωτής Καθηγητής Λειτουργικής Ανατομικής, ΤΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ ,  Διευθυντής Εργαστηρίου Αθλητιατρικής ΤΕΦΑΑ, ΕΚΠΑ,
Φερεκύδης Ελευθέριος
Ο Ελευθέριος Φερεκυδης είναι Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας  και εργάζεται στην Αθήνα.
Δοκουσλής Κωνσταντίνος
O Κωνσταντίνος Δοκουσλής είναι Ιατρός, ειδικός Χειρουργός, διευθυντής του κέντρου υγείας Καρυών, στο Άγιον Όρος. Η πολυετής υπηρεσία του Κωνσταντίνου Δοκουσλή σε ένα Κέντρο Υγείας μιας απομονωμένης υγειονομικά, αλλά και συγκοινωνιακά περιοχής της χερσονήσου του Άθωνος, συνέβαλε στην ανάδειξη του ιατρικού ταλέντου του, ως κλινικού ιατρού.