Παπαδάκης Εμμανουήλ

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

D3-Gkelin: Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν, online, μέσω της ιστοσελίδας pharmagel.gr ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αγορά D3-Gkelin


Ο Εμμανουήλ Παπαδάκης είναι Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος και εργάζεται στη Σητεία, του νομού Λασιθίου, Κρήτης.
Έχει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα την ακοολογία, τις διαταραχές της ισορροπίας (ίλιγγος), τις εμβοές των αυτιών, τις ρινοπάθειες (σκολίωση του ρινικού διαφράγματος, χρόνιες ρινίτιδες, αλλεργική και μη αλλεργική ρινίτιδα).

 Έχει παρακολουθήσει 14 μεταπτυχιακά σεμινάρια ΩΡΛ Αλλεργίας και έχει περιληφθεί στους εκπαιδευτές των ωτορινολαρυγγολόγων που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στις δερματικές δοκιμασίες και την ανοσοθεραπεία της αλλεργικής ρινίτιδας και των λοιπών ΩΡΛ αλλεργοπαθειών.

Γνωρίζει πολύ καλά τη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων του λάρυγγα, διαθέτοντας μια πολύ σύγχρονη ενδοσκοπική μονάδα. Ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της φωνής και έχει παρακολουθήσει όλα τα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που έχει οργανώσει η Ελληνική Εταιρεία φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών.

Ερευνά και αντιμετωπίζει τις παθήσεις του στοματοφάρυγγα (γλώσσα, σιελογόνοι αδένες, αμυγδαλές, κρεατάκια, ρινοφάρυγγας), κακοσμία του στόματος, ροχαλητό, άπνοιες στον ύπνο.

Γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα της όσφρησης και της γεύσης και γιαυτό είναι πιστοποιητής όσφρησης και γεύσης, αυτών που χρησιμοποιούν την όσφρηση και τη γεύση τους για επαγγελματικούς λόγους.

Είναι μέλος της είναι μέλος  της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών, της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας-Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Φωνητικών Τεχνών, ΕλληνικήςΡινολογικής  Εταιρείας  και της Εταιρείας μελέτης και έρευνας των παθήσεων του θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων.

Είναι συνεργάτης της www.orlpedia.grκαι της www.allergopedia.gr

Διατηρεί ιατρείο στην οδό Παπαναστασίου 47, Σητεία, 72300, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, τηλ. 2843026355


Από το 2003 ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης μελετά, ερευνά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευεργετική δράση της βιταμίνης D στον ανθρώπινο οργανισμό, έχοντας συνειδητοποιήσει την πανδημία έλλειψης βιταμίνης D στον Ελληνικό πληθυσμό. O Δρ Γκέλης με την αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα του, www.d3gkelin.gr, ακούραστα και ακατάπαυστα εκπαιδεύει το κοινό για τη σημασία της βιταμίνης D στην πρόληψη, αλλά και στην αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, που οφείλονται σε έλλειψη ή ανεπάρκεια της βιταμίνης D.


 

Σημείωση: Το παρόν επιστημονικό άρθρο γράφτηκε για λόγους ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελεί  μέσο διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελεί ιατρική συμβουλή για ασθενείς, από τον συγγραφέα ή τους συγγραφείς του άρθρου.

Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση.
Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά μπορεί να χορηγούνται συμπληρωματικά, χωρίς να παραιτούνται οι ασθενείς από  τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, που γίνονται, όταν χρειάζονται, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη. Οι παρατιθέμενες διαφημίσεις εξυπηρετούν της δαπάνες συντήρησης της παρούσας ιστοσελίδας 

 

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας. Τελευταία άρθρα
Δείτε όλα τα άρθρα »